Veranda's & Overkappingen

Welkom

Welkom op de site voor luxe handgemaakte overkappingen van Lucasa Design.

Heeft u altijd al een wens gehad om uw tuin te upgraden door er een luxe afgewerkte overkapping of tuinhuis in te plaatsen. Dan bent u bij Lucasa Design aan het juiste adres.

Wij denken graag met u mee om van uw tuin een echte top tuin te maken, waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Hierbij denken we graag met u mee om een ontwerp te maken die bij uw wensen en vooral niet te vergeten bij uw woning past. Zo heb je een klassieke buitenverblijf. Waar veel aandacht zit in detail en veel wordt gewerkt met open dakconstructies welke zijn afgewerkt met een velling of een kraaldeel. Het mooie bij een klassiek model is dat je dit allemaal in zicht houd,zoals u kunt zien bij de getoonde foto s.

                                                                                                 

 

Sfeer met verlichting van In-Lite

Om er voor in de avonden helemaal een droomtuin van te maken kunnen we uw overkapping en zelfs uw gehele tuin voorzien van verlichting. Beeld u zich eens in dat u met vrienden of familie al vanaf de middag onder uw overkapping aan het genieten bent, en voordat u er erg in heeft begint het schemer te worden.

Dan kunt u met de smart hub app zelfs al uw verlichting met uw eigen telefoon bedienen,zodat u gewoon kunt blijven zitten. Hoe mooi is dat.

De In-Lite verlichting is een 12 volt laagspanning systeem,en heeft mooie diverse types spots om in het plafond te verwerken zowel inbouw als opbouw.

Voor de wandverlichting zijn er ook diverse soorten verlichting om het beste resultaat te behalen.

Maar denk eens aan de verlichting van een pad,trap of een mooie struik die op zn mooist is als deze helemaal verlicht is. Bij Lucasa Design denken we hier graag met u mee om het beste uit uw tuin te halen.

 

 

Warmte en sfeer met vuurtafels van De Vuurtafel Fabriek

Voor de inrichting van de overkapping is het fijn om een eet gedeelte en een lounge gedeelte te hebben. Denkt u eens aan een dining vuurtafel,zoals de Big&Tasty om heerlijk aan te eten of te borrelen. Deze tafel is standaard leverbaar met 2 branders van 40x40cm in RVS. Optioneel kunt u er ook voor kiezen om in het midden van de tafel een wijnkoeler in te laten bouwen. Deze tafels kunnen wij voor u maken vanaf 180cm tot zolang als u deze maar zou willen hebben.

 

Het lounge gedeelte leent zich uitstekend voor een vuurtafel rustiek xxl of als u liever een ander model zou willen,kijkt u dan eens op devuurtafelfabriek hier bieden wij een zeer groot assortiment in verschillende modellen handgemaakte vuurtafels uit eigen werkplaats. 

                                                            

 

Extra opties

Maar denkt u ook eens aan een gedeelte die u in zou kunnen richten als hout voorraad welke is gemaakt van grove dikke planken wat in het zicht blijft met tussenin een openhaard die je kan afwerken met een stucwerk,beton cire,natuursteen strips of mooie flagstones. De openhaard kan je natuurlijk laag inbouwen,maar als je deze inbouwt op tafelhoogte krijg je een mooi gezicht van het vuur wat tot ver in de tuin is te zien. Je kan ook het hout weglaten en in plaats daarvan een paar fraaie kasten maken met een mooi natuurstenen werkblad.

Wat ook een aanrader om te doen is het plaatsen van een allesbrander.

Hier kunt u de ruimte ook prima mee verwarmen. Houd wel rekening met eventuele rook overlast voor als er buren dicht bij in de buurt zitten. Hier heeft u geen last van met een vuurtafel die op gas gestookt is.

Voor als het weer iets minder is kunt u er ook voor kiezen om glazen schuif wanden te plaatsen waardoor je de wind en regen buiten houdt. U kunt er ook voor kiezen om 1 wand geheel met glas dicht te maken zonder schuif gedeelte. U kunt dit in meerdere panelen tegen elkaar maken,waardoor je 1 groot vlak krijgt. U kunt er ook een zwarte houten vakverdeling in maken.

                                                                                      

Buitenkeukens

Houdt u wel van het bereiden van een heerlijk barbecue gerecht in de buitenlucht. Wij maken ook exclusieve buitenkeukens in elk gewenste afmeting om uw buitenverblijf compleet te maken. Of u deze nou wil hebben in hout of staal. Met een natuurstenen werkblad of betoncire,een gas barbecue of een kamado.Neemt u eens een kijkje bij een greep uit onze assortiment buitenkeukens.

 

Heeft u na het lezen van deze pagina interesse gekregen wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bij Lucasa Design is maatwerk onze kracht!!!

                               

 

 

© 2016 - 2024 Lucasa Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel